Donateurs

Hieronder kunt u lezen hoe u donateur van onze class action kunt worden.Donateur worden?
De opstartkosten van de stichting en de voorbereiding van de acties zijn tot nu toe door de initiatiefnemers gefinancierd door middel van een renteloze achtergestelde lening, maar ook uw donatie is hartelijk welkom.

Indien u het doel van de stichting een warm hart toedraagt dan verzoeken wij u vriendelijk een donatie ( vanaf € 500,- ) over te maken op ons bankrekeningnummer NL10ABNA0461306093 t.n.v. de Stichting Fair huur voor verhuurders gevestigd te Amsterdam. Wilt u a.u.b. in de omschrijving vermelden dat het een donatie betreft.

 

Geeft u a.u.b. bij uw donatie tevens uw e-mail adres op, hetzij op de bankovermaking, hetzij apart op ons e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U helpt ons dan gedurende de periode dat we nog krap bij kas zitten.

Ook weten we dan ook dat u in onze acties geïnteresseerd bent, zodat wij u eventueel kunnen inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact met u kunnen opnemen als dat gewenst is.