Deelnemen

Hieronder wordt uitgelegd op welke wijze u zich kunt aanmelden en welke kosten hieraan zijn verbonden.Wachtlijst particuliere verhuurders
Op dit moment is het niet meer mogelijk om u (direct) in te schrijven voor de Class Action, omdat de juridische procedure(s) inmiddels van start zijn gegaan. Wel kunt u zich als aspirant-participant opgeven voor onze wachtlijst. Indien er na verloop van tijd voldoende deelnemers op deze wachtlijst staan, dan kan het bestuur besluiten om deze deelnemers alsnog toe te laten tot de Class Action. Inschrijven op de wachtlijst is kosteloos en dit kunt u doen door uw naam, telefoonnummer, woningenaantal en uw e-mailadres te versturen aan ons e-mailadres.

Vastgoedondernemingen
Het bestuur van Stichting Fair Huur komt graag in contact met geinteresseerde vastgoedondernemingen. Met die partijen kunnen desgewenst individuele afspraken gemaakt worden over aanmelding, deelname, bijdragen, etc. U kunt zich vrijblijvend aanmelden via ons algemene e-mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Wij zullen daarna contact met u opnemen.
 

 


Meer informatie: