Deelnemen

Hieronder wordt uitgelegd op welke wijze u zich kunt aanmelden en welke kosten hieraan zijn verbonden.Particuliere verhuurders
 

Wij zijn inmiddels een rechtzaak tegen de Staat gestart om van de WOZ Cap af te komen. Mocht U onze acties willen ondersteunen dan kan dat middels een deelname aan onze rechtzaken. Wanneer U zich wilt voegen in de zaken, kan dat met een bijdrage van minimaal € 500,- waarbij wij U willen vragen zelf te overwegen of dit past bij de grootte van Uw vastgoed portefeuille. Bij grotere partijen zien wij bijdragen tot € 20.000,-. Uw prive bezit en bv's kunt U als één entiteit beschouwen. De concrete zaak die nu dus loopt is tegen de invoering van de WOZ-Cap. Mocht U hier specifiek last van hebben, kunt U Uw voorbeeld ook aan ons kenbaar maken om met dat concrete voorbeeld mee te doen. Betalen kan makkelijk via bijgaande link.

 https://www.doneeractie.nl/actie/78182

.IBAN: NL10ABNA0461306093 tnv Stichting Fairhuur ovv bijdrage in deelname rechtzaak tegen de WOZ Cap.

 

Belastingheffing in box 3 kan pas in een bezwaar procedure medio 2024 worden aangepakt. In geval van waardedalingen in 2022 kunnen we ook overwegen om de box heffing over 2022 al te gaan aanvechten. Op dit moment is de Vereniging voor Effecten bezitters hier al mee bezig. Het lijkt ons zinniger daarbij aan te sluiten.

In 2024 zal waarschijnlijk ook de Middenhuur wetgeving worden, waartegen we ons dan zullen verzetten. Waarschijnlijk lijkt die zaak erg op de WOZ Cap zaak.

Vastgoedondernemingen
Het bestuur van Stichting Fair Huur komt graag in contact met geinteresseerde vastgoedondernemingen. Met die partijen kunnen desgewenst individuele afspraken gemaakt worden over aanmelding, deelname, bijdragen, etc. U kunt zich vrijblijvend aanmelden via ons algemene e-mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Wij zullen daarna contact met u opnemen.
 

 


  •